HimmerLand Spa renoveres og bygges dobbelt så stor og i 2 plan, derfor er spaen lukket fra 2. januar 2022 og åbner op igen 1. juni 2022.

Spa Produkter icon

Spa Produkter

Vi samarbejder med Kerstin Florian, GRUMS og AiiA og tilbyder lækre produkter hele vejen rundt.

Image
Elemis icon

Elemis

ELEMIS er HimmerLands foretrukne hudpleje mærke. Det blev født ud fra vision om at samle kraften fra naturen, fra sanselige dufte og fra videnskaben. Elemis Hudpleje er spækket med aktive ingredienser i himmelske teksturer og med kliniske resultater.

Engelsk spa mærke – og wellnessbrand hvor aromaterapeutisk sjæl og kunstnerånd mødes med et forskerengagement, som resultat.

Elemis benytter sig af naturens kraft, højeffektive leveringsystemer og revolutionerende teknikker.

Elemis skaber hudvenlige produkter, som giver klinisk dokumenterede resultater, du både kan se og mærke.

Elemis
Bare Minerals icon

Bare Minerals

BareMinerals er et makeup mærke lavet på mineraler. Produkterne er derfor perfekte til dig der ønsker et naturligt og let look, og samtidigt ved du at din hud har det godt inden under. Her er tale om et prisvindende brand, som ved, hvad de taler om, når det gælder mineralmakeup. De er blandt andet blevet utroligt kendte på deres foundations, pudder og blush, men de kan så meget mere end det.

Bare Minerals
AiiA icon

AiiA

AiiA Care er skabt ud fra filosofien om at sund hud er smuk hud og ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. De vandbaserede serummer holder det yderste hudlag (Stratum Corneum) akkurat så fugtigt, at hudens eget, geniale økosystem træder i kraft.

Serummerne er med til at gøre din hud fugtig og åndbar og hjælper med, at døde hudceller i det yderste hudlag naturligt afstødes, mens de giver vigtige egenskaber videre til de levende, friske celler i hudlagene under.

AiiA

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen