Spa Produkter icon

Spa Produkter

Vi samarbejder med Kerstin Florian, GRUMS og AiiA og tilbyder lækre produkter hele vejen rundt.

Image
Kerstin Florian icon

Kerstin Florian

Fordelene ved den helsebringende virkning, som naturen giver, er selve kernen i Kerstin Florians produkter. En sammensætning af naturlige og aktive planter med cosmeceutial-ingredienser leverer den bedste daglige hudpleje. En oplevelse med øjeblikkelige og langsigtede resultater.

Vi formulerer vores produkter med største respekt for kvalitet og ægthed, samtidigt med at produkterne skal være både sikre og effektive at bruge. De europæisk inspirerede produktlinjer baseres på en række bæredygtige og naturlige kilder med formuleringer, som har et højt indhold af alger, mineralvand, ler, urteekstrakter, økologiske olier, antioxidanter og essentielle vitaminer og mineraler.

Kerstin Florian
GRUMS icon

GRUMS

Grums laver dansk-produceret hudpleje baseret på naturlige ingredienser og genanvendt kaffegrums afhentet på ladcykel fra La Cabra's to kaffebarer i Aarhus. 

I grums produkter får du et bæredygtigt og transparent alternativ til nutidens beautyprodukter. grums udvikler i tæt samarbejde med laboranter og testpersoner effektive hudplejeprodukter til tør, normal og sensitiv hud.

Alle grums produkter er fri for allergener og der anvendes udelukkende bæredygtig emballage i form af plantebaseret plast, FSC certificerede labels og glas.

GRUMS
AiiA icon

AiiA

AiiA Care er skabt ud fra filosofien om at sund hud er smuk hud og ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. De vandbaserede serummer holder det yderste hudlag (Stratum Corneum) akkurat så fugtigt, at hudens eget, geniale økosystem træder i kraft.

Serummerne er med til at gøre din hud fugtig og åndbar og hjælper med, at døde hudceller i det yderste hudlag naturligt afstødes, mens de giver vigtige egenskaber videre til de levende, friske celler i hudlagene under.

AiiA

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen