Spa Produkter icon

Spa Produkter

Vi samarbejder med Kerstin Florian og
Radiant Makeup og tilbyder lækre produkter
hele vejen rundt.

Image
Kerstin Florian icon

Kerstin Florian

I Nordic Spa er helhedsoplevelsen vigtig for os, og derfor vælger vi altid de bedste produkter til at sørge for, at alle facetter af besøget er i top. Vi ønsker du kan forlænge følelsen fra et besøg i Nordic Spa, og derfor er det muligt, at købe vores lækre produkter til at tage med hjem.

Vores behandlingskoncept er udviklet til at skabe velvære og friskhed til en krop og hud i balance. En balance for krop og sjæl.

Vi har derfor valgt bl.a. at arbejde med spabranchens førende hudplejemærke Kerstin Florian, der med deres naturlige ingredienser, nyeste teknologier og avancerede formularer giver fantastiske resultater.

Kerstin Florian
Radiant icon

Radiant

Vi bruger mærket Radiant Professional da de har skabt et mærke med et komplet udvalg af professionelle produkter, der lever op til de ønsker en moderne kvinde har til sine produkter. Opfundet i Grækenland får Radiant Professional inspiration fra lyset, farverne, gløden og Middelhavskulturen.

Radiant Professional har udviklet sig til et professionelt makeup- og hudplejemærke med et stort og bredt sortiment med teknologisk avancerede produkter i mange farver, nuancer og teksturer. Produkterne er tilpasset enhver lejlighed og ethvert behov: komfort, naturligt udseende eller blændende udstråling.

Radiant

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen