Made in HimmerLand 2021

Alle danskere og den forsvarende mester klar til Made in HimmerLand by FREJA

Når Made in HimmerLand løber af stablen fra 27. – 30. maj, bliver det igen med alle de danske Europa Tour spillere til start. Blandt de udenlandske profiler deltager den forsvarende mester, Bernd Wiesberger, Robert MacIntyre, Andy Sullivan, Joost Luiten og Eddie Pepperell.

Alle danskere og den forsvarende mester klar til Made in HimmerLand by FREJA
  • Det mest vigtige for os er, at vi igen kan præsentere alle de danske Europa Tour spillere. Sebastian Cappelen kan af flere årsager ikke deltage, men ellers er alle de bedste til start, og jeg forventer, at der kommer 10 – 12 danskere til start, siger promotor, Flemming Astrup.

Foruden de danske topspillere glæder Astrup sig også over, at alle tidligere vindere i HimmerLand, med undtagelse af Thomas Pieters, stiller til start.

  • Marc Warren (2014), David Horsey (2015), Julian Suri (2016) og Bernd Wiesberger (2019). Sidstnævnte Wiesberger, som i nu 700 dage har kunnet kalde sig forsvarende mester, har sendt en hilsen.

Jeg glæder mig til at komme tilbage til HimmerLand. Jeg nød oplevelsen sidst jeg var der, og jeg har gode minder derfra. Vi ses snart, lyder det bl.a. fra Bernd Wiesberger.

Du kan på Europa Tourens hjemmeside se hele tilmeldingslisten til Made in HimmerLand her.

Nye initiativer for TV-seerne
Made in HimmerLand 2021 bliver desværre uden verdens mest fantastiske golffans på lægterne, men du kan stadig følge slagets gang på TV. Derfor har organisationen bag Made in HimmerLand sat nogle spændende projekter i søen for at gøre oplevelsen for TV-seerne til noget særligt. Det og meget mere kan du få svar på i denne udsendelse:

”Sådan bliver Made in HimmerLand i 2021”

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen