Brandvarm spanier vild med HimmerLand

Spanske Pablo Larrazábal var fejlfri på førstedagen af Made in HimmerLand presented by FREJA på vej mod en runde i fem under par, 66 slag.

Brandvarm spanier vild med HimmerLand

En eagle, tre birdies og 14 pars placerer Larrazábal helt fremme efter dagens 18 huller, og det er ifølge spanierne selv, ikke en tilfældighed. 

- Jeg elsker denne her bane, og den passer godt til mig. Jeg har tidligere gjort det godt her, og jeg har nogle gode minder fra HimmerLand, sagde Pablo Larrazábal efter runden, inden banen fik storros.

- Det er en rigtig golfbane, synes jeg. En rigtig Europa Tour bane, hvor det ikke bare gælder om at slå så langt som muligt, uddyber karismatiske Larrazábal.

I 2019 blandede Larrazábal sig også i topstriden, men her trak Bernd Wiesberger det længste strå, mens Larrazábal sluttede som nummer fire.

 

Se stillingen ved Made in HimmerLand presented by FREJA HER

Østrigsk favorit gentager sejren i HimmerLand
Østrigsk favorit gentager sejren i HimmerLand

Bernd Wiesberger fra Østrig var forsvarende mester i denne uge ved Made in HimmerLand presented by FREJA, og det vil han være igen når han returnerer i 2022. Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en delt ottendeplads.

”Ny” dansker i top 10 i HimmerLand
”Ny” dansker i top 10 i HimmerLand

Efter lørdagens Moving Day ved Made in HimmerLand presented by FREJA, er Niklas Nørgaard Møller bedste dansker. En velspillende Thorbjørn Olesen har også fået blod på tanden

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen