Made in HimmerLand

Danmarks største Nærmest Flaget konkurrence er i fuld gang

Made in HimmerLand by FREJA og Dansk Golf Union står sammen bag Danmarkshistoriens største Nærmest Flaget konkurrence i denne og næste uge.

Danmarks største Nærmest Flaget konkurrence er i fuld gang

I alt tilsluttede 98 klubber sig konkurrencen, der bærer navnet ”Road to Made in HimmerLand”. Totalt vil 100 spillere vinde en meget eksklusiv VIP billet til Made in HimmerLand by FREJA på et år, hvor der slet ikke sættes billetter til salg. VIP billetten inkluderer desuden 6 hullers golf på HimmerLands nye Akademi bane med mulighed for at komme til at dyste mod to af de danske stjerner, VIP parkering, fuld forplejning hele dagen inkl. drikkevarer og adgang til egen lounge.

Det forventes, at der bliver slået mere end 100.000 slag i nærmest flaget konkurrencen, og det går forrygende.

- Meldingerne går på, at der er virkelig god opbakning i klubberne, og at der deltager mange flere, end man havde turde håbe på. Så det tyder på, at der bliver slået meget mere end de 100.000 slag i konkurrencen, som vi havde regnet med. Det betyder også, at der kommer rigtigt mange penge i juniorernes pengekasser, så det er dejligt, fortæller Michael Jürgensen fra Dansk Golf Union.

Vil slå rekorder i 2022
Også hos Made in HimmerLand by FREJA, er der stor glæde over opbakningen.

- Det er fantastisk, at så mange klubber bakker op, og at så mange spillere deltager. 2021 er et meget specielt år for Made in HimmerLand by FREJA, når vi for andet år i træk, ikke får besøg af tilskuere i HimmerLand. Så det er dejligt, at vi kan holde kontakten med de danske golfspillere på denne måde, fortæller Made in HimmerLand promoter, Flemming Astrup, der har et håb.

- Jeg håber, at vi kan samle ekstra energi og lyst til at se topgolf, så vi i 2022 kan slå alle Europa Tourens tilskuerrekorder, slutter han med et smil.

Samler ind til juniorafdelingen
Road to Made in HimmerLand er hele to aktiviteter samlet i én. Foruden nærmest flaget konkurrencen, hvor man kan sikre sig en VIP billet, samles der også ind til klubbernes juniorafdelinger.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen