Fra 100 til 3 - nu skal vinderne i Road to Made in HimmerLand-konkurrencen findes

Ud af et større felt har arbejdsgruppen i DGU udvalgt 6 til videre afstemning om de 3 busser til Made in HimmerLand 2022. De er udvalgt på baggrund af ekstra opfindsomhed og/eller ekstra indsats på kommunikation omkring klubbens lokale Road to Made in HimmerLand-konkurrence.

Fra 100 til 3 - nu skal vinderne i Road to Made in HimmerLand-konkurrencen findes

Ud af et større felt har arbejdsgruppen i DGU udvalgt 6 til videre afstemning om de 3 busser til Made in HimmerLand 2022. De er udvalgt på baggrund af ekstra opfindsomhed og/eller ekstra indsats på kommunikation omkring klubbens lokale Road to Made in HimmerLand-konkurrence - sidste dag for afstemning er søndag den 26. september.

Stem her: https://bit.ly/3mbEIkN  

Kandidat 1: Tollundgaard Golfklub

Video: https://bit.ly/3AUXpxm  

Børnene blev indbudt til klæd-ud- og heppe-dag tirsdag, hvor der normalt er BørneGolf. Alle børnene i det nyopstartede børneprojekt kom, plus 2 nye.
Der blev pyntet og sat en masse flag og gejl op på det udvalgte Road to Made in HimmerLand-hul. Formanden rengør endda skiltet på Road to Made in HimmerLand-hullet i dagens anledning. En dag med applaus og feststemning fra ungerne trods mindre godt vejr.
Der blev også indsamlet mange penge til juniorarbejdet hele ugen.

Kandidat 2: Asserbo Golf Club

Video: https://bit.ly/3iZipwL  

Klubben havde i en uge etableret Asserbo Hill - hul 11 - som skulle skabe associationer til Himmerland Hill. Der var også ekstra udsmykning fra klubbens sponsorer, på teested og green. For ekstra opmærksomhed om indsamlingen til juniorarbejdet har der været daglig `Beat the Pro` konkurrence, hvor nogle af klubbens sponsorer har udlovet præmier til alle, som kommer tættere pinden end et medlem af Asserbos Pro-team med tidligere Europatour-spiller, Carina Vagner, i spidsen, samt nogle af klubbens bedste juniorer. 

Kandidat 3: Golfklubben Storstrømmen

Golfklubben Storstrømmen havde til Road to Made in HimmerLand valgt den “hjemmelavede” løsning, hvor medlemmer selv har kreeret diverse visuelle ‘gimmicks’ på banen og omkring hullet. Skilte, stort leaderboard og ekstra dronefilm af hullet har gjort ugen til en fest. Der var også ekstra birdie-præmier i form af to-go drinkbox og en birdiestol, man fik taget billede i, hvis det gode slag også resulterede i birdie.

Golfklubben Storstrømmen

Kandidat 4: Mariager Fjord Golfklub

Road to Made in HimmerLand blev krydret med vor egen birdie event (Kids Aid). Det har på alle måder været en fantastisk uge med gode oplevelser for både spillere, greenfee-gæster, tovholdere til fordel for børne- og juniorgolf. I ugens anledning blev hul 9 døbt Mariagerfjord View Hill, og var hver dag bemandet i prime-time. Klubben valgte at indkøbe ikke mindre end 150 Kids Aid figurer, så det var velgørenhed på 2 plan for de deltagende. Alle ugens spillere kunne for den beskedne sum af 10 kr. forinden udslag sikre sig en birdie-and, -søpapegøje eller -Thomas "Bjørn" ved efterfølgende at eksekvere en birdie på hul 9. Et par af birdieænderne fik også en “svømmetur” på søen ved par-3 hullet. Klubben indsamlede over 9000 kr. til juniorerne.

Mariager Fjord Golfklub

Kandidat 5: Fredensborg GC

Fredensborg GC blev fra starten tændt på at lave noget spændende omkring Road to Made In HimmerLand. Masser af synlighed på Facebook, daglige opdateringer før, under og efter Uge 20. Restauranten kørte hele ugen med speciel R2H-menu og -flag i maden osv. Hoved-happening var en "beat the pro"-konkurrence afviklet lørdag, med høj stemning ved Uffe Holm som konferencier. Søren Kjeldsen var Proén, man skulle slå i tættest på pinden. Med hjælp fra tilmeldte og sponsorer indsamlede klubben over 10.000 kr. til juniorarbejde.

Fredensborg GC

Kandidat 6: Køge Golf Klub

I uge 19 udrullede Køge Golf Klub en kampagne med fokus på at skabe mest mulig opmærksomhed på Road to Made in HimmerLand. Dette lige fra medlemmer og gæsters telefoner inden de ankom til klubben, hen over vejen fra P-plads til, og igennem, klubhuset og videre ud til første tee. Herfra guidet ned mod green, og hele vejen ned i hulkoppen. Masser af merchandise blev sat op, og konkurrencen var tydelig helt op på klubbens terrasse.

Køge Golf Klub

Læs mere om konkurrencen her: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/road-made-himmerland  

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen