Lokale Jonas Lykke skal spille Challenge Tour i Esbjerg Golfklub

Den lokale amatør Jonas Lykke, der til dagligt er medlem i Esbjerg Golfklub, stiller klar til start, selvom han stadig spiller under amatørstatus.

Lokale Jonas Lykke skal spille Challenge Tour i Esbjerg Golfklub

Challenge Touren er en international professionel golf tour, og er den anden største golf tour i Europa kun overgået af European Tour. I denne uge er Challenge Touren i Danmark, hvor der skal spilles Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA og TotalEnergies fra den 11. – 13. august i Esbjerg Golfklub.

Den lokale amatør Jonas Lykke, der til dagligt er medlem i Esbjerg Golfklub, stiller klar til start, selvom han stadig spiller under amatørstatus. Jonas Lykke, der tidligere i år har vundet DM i hulspil, har gjort sig fortjent til et wildcard, som gør at han kan spille med i turneringen.

”Det bliver en kæmpe oplevelse, jeg tror jeg kan lære en masse derude. Jeg kender ikke helt niveauet herude, men jeg håber på at jeg kan klare cuttet og derefter gøre det godt. Hvis jeg kan komme ind i top 20, så er jeg meget glad for resultatet.” Fortæller en smilende Jonas Lykke.

Selvom Jonas Lykke er amatør, er der allerede lagt planer for fremtiden, hvor Jonas gerne vil turne pro.

”Drømmen er at jeg skal blive professionel en dag, og se om jeg ikke kan leve af det. Det er allerede der min dagligdag er nu, at det er mit arbejde, og at jeg forsøger at gøre det til en levevej”

Det bliver spændende at følge Jonas Lykke og alle de andre danske spillere der spiller med i Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA og Total. Du kan følge turneringen LIVE hul for hul her. Publikum er meget velkomne til fantastisk golf i Esbjerg Golfklub med internationale og nationale topspillere.

Frederikshavn Golfklub bliver vært for European Challenge Tour 2022
Frederikshavn Golfklub bliver vært for European Challenge Tour 2022

Frederikshavn har i denne uge været vært for den professionelle golf tour; ECCO Tour med svenske Tobias Edén som vinder.

Men selvom man netop har afsluttet en stor turnering, betyder det ikke, at den nordjyske golfklub slapper af. For allerede næste år tager Frederikshavn Golfklub skridtet til næste niveau, og bliver vært for den danske afdeling af European Challenge Tour, hvor 156 internationale topspillere fra den 10. – 13. august 2022 skal prøve kræfter med den spændende og udfordrende bane.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen