”Ny” dansker i top 10 i HimmerLand

Efter lørdagens Moving Day ved Made in HimmerLand presented by FREJA, er Niklas Nørgaard Møller bedste dansker. En velspillende Thorbjørn Olesen har også fået blod på tanden

”Ny” dansker i top 10 i HimmerLand

”Ny” dansker i top 10 i HimmerLand

Efter lørdagens Moving Day ved Made in HimmerLand presented by FREJA, er Niklas Nørgaard Møller bedste dansker. En velspillende Thorbjørn Olesen har også fået blod på tanden.

I samlet ni under par ligger Niklas Nørgaard Møller på 10. pladsen inden søndagens finalerunde, og den bomstærke nordsjællænder nød dagens oplevelse.

- Det starter jo helt elektrisk ud i dag. Jeg får holet nogle lange putts, og så kan man virkelig mærke publikum derude. Der er nogen, der råber, og der er nok også nogen, der har fået lidt at drikke, som råber lidt. Det er mega sjovt og så fedt, siger Niklas Nørgaard Møller efter runden.

- Jeg havde lidt svært ved at få min frokost ned i dag inden runden, og de første par huller var lidt nervøse. Derfra fik jeg spillet mig ind i runden, og så havde jeg det egentlig godt. Der kilder naturligvis altid lidt i maven på 16. hul, som er et meget specielt sted. Jeg har slet ikke lyst til at tage hjem igen, siger Niklas Nørgaard Møller.

Hjem skal Niklas Nørgaard Møller heller ikke endnu, og søndag kan han få sit helt store Europa Tour gennembrud og en stor bid af den 11 millioner kroner store præmiesum.

- Nu har jeg prøvet at skyde 67, 69 og 68 i denne uge, så jeg tænker, at der mangler en 66’er, slutter Niklas Nørgaard Møller.

Skuffet Thorbjørn Olesen håbede på mere

Thorbjørn Olesen tilbagelagde ligesom Niklas Nørgaard Møller dagens 18 huller i 68 slag. For Olesen betyder det en samlet score i syv under par, hvilket rækker til en 24. plads inden søndagens finalerunde.

- Det var rigtigt fedt at være derude i dag. Jeg fik en god start med birdies på de første to huller, og så var der en del tilskuere med rundt. Det gjorde det bare endnu sjovere, fortæller Olesen efter runden og fortsætter grinende;

- Og så er det fantastisk at spille i korte ærmer i dag. Det er noget helt nyt jo.

Olesen har været god til at nedtone forventningerne i løbet af ugen i HimmerLand, men efter runden i dag duftede det en smule af tilbagevendte ambitioner hos den tidligere Ryder Cup spiller.

- Jeg synes jo, at når jeg får den start, og det begynder at føles godt, og jeg begynder at slå gode slag, så håber man naturligvis, at man kan få lidt mere ud af det. I morgen er en ny dag, men det er klart, at hvis jeg begynder at få samme gode fornemmelse, så vil jeg da igen forsøge at det maksimale ud af det, slutter Olesen.

Den forsvarende mester, Bernd Wiesberger fører Made in HimmerLand presented by FREJA i samlet 14 under par, inden søndagens 18 finalehuller.

Se stillingen ved Made in HimmerLand presented by FREJA her

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen