Thorbjørn Olesen godt fra start ved Made in HimmerLand by FREJA

Torsdag kl. 07:30 begyndte Made in HimmerLand presented by FREJA, og danske Thorbjørn Olesen har sikret sig en flot start på den prestigefyldte turnering.

Thorbjørn Olesen godt fra start ved Made in HimmerLand by FREJA

Olesen nåede dagens 18 huller rundt i tre under par, 68 slag, og er således ikke langt fra spidsen. Vi fangede Thorbjørn Olesen efter dagens runde.

- Det er rigtigt fedt at være tilbage i HimmerLand. Jeg synes, vi skal give en stor cadeau til greenkeeperne, for greens er jo fuldstændig fantastiske, siger Thorbjørn Olesen efter runden.

Thorbjørn Olesen har ikke spillet meget Europa Tour golf de seneste 20 måneder, og den manglende fokus på golfen betyder, at han spiller uden pres.

- Jeg føler egentlig ikke, at jeg lægger pres på mig selv i øjeblikket, fordi jeg ikke rigtigt har lagt tiden i det. Så jeg er utrolig tilfreds med at starte med en runde i tre under par i dag i de svære betingelser, fortæller Thorbjørn Olesen, der for nylig er blevet far og har dedikeret meget tid til familien.

Både træning og søvn har været en mangelvare for Thorbjørn Olesen, men også her er det rart at være tilbage i HimmerLand.

- Det har været dejligt at komme væk og få noget søvn. Det nyder jeg meget, griner Thorbjørn Olesen højt og fortsætter; Nej selvfølgelig savner jeg dem meget derhjemme i London.

Foruden Thorbjørn Olesen brugte også Søren Kjeldsen, Niklas Nørgaard Møller og Peter Launer Bæk formiddagen på at notere flotte runder par ved Made in HimmerLand presented by FREJA 2021.

Du kan se interview med Thorbjørn Olesen og flere andre på Made in HimmerLands Facebook-side her

Mere dansk succes på vej
Rasmus Højgaard, Lucas Bjerregaard, Nicolai Højgaard, Martin Simonsen og flere andre danskere er stadig på banen og rigtigt godt kørende. Følg Made in HimmerLand presented by FREJA LIVE her.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen