Tre navne du skal følge ved Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Tre navne du skal følge ved Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies

Marcus Helligkilde

Efter en flot wire-to-wire sejr i Finland på Challenge Touren er Marcus Helligkilde nu tilbage på dansk jord for at spille Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies. Efter en turnering i Finland hvor Marcus førte fra dag et og vandt i samlet 23 under banens par, er Marcus bestemt en spiller man skal holde øje med i Esbjerg. 

 

John Axelsen

Sidst John Axelsen spillede i Danmark, var ved Europa Tour turneringen Made in HimmerLand presented by FREJA, hvor danskeren fik en flot 17. plads. John Axelsen viste også gode takter i Finland til Vierumäki Finnish Challenge, hvor han sluttede på en delt 21. plads. 

 

Christoffer Bring

Et andet spændende navn på startlisten ved Made in Esbjerg Challenge presented by FREJA & TotalEnergies er den 22-årig Christoffer Bring. Tilbage i Juni vandt Christoffer EM, og nu skal han spille med ved Challenge Touren i Esbjerg. Det bliver Christoffer’s første turnering som professionel. På baggrund af hans flotte præstation under EM og at han spiller sin første turnering som professionel, gør Christoffer Bring til et navn, som er værd at følge under turneringen i Esbjerg. 

 

Du kan følge med i turneringen her.

Frederikshavn Golfklub bliver vært for European Challenge Tour 2022
Frederikshavn Golfklub bliver vært for European Challenge Tour 2022

Frederikshavn har i denne uge været vært for den professionelle golf tour; ECCO Tour med svenske Tobias Edén som vinder.

Men selvom man netop har afsluttet en stor turnering, betyder det ikke, at den nordjyske golfklub slapper af. For allerede næste år tager Frederikshavn Golfklub skridtet til næste niveau, og bliver vært for den danske afdeling af European Challenge Tour, hvor 156 internationale topspillere fra den 10. – 13. august 2022 skal prøve kræfter med den spændende og udfordrende bane.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen