the fan green

The Fan Green streamer 10 timer dagligt fra det ikoniske hul nr 16 - HimmerLand Hill. Jesper Bæhrenz er vært med kendte danskere i studiet. Spil med i The Fan Green game og vind præmier hvis du kan forudsige hvor spillerne lander på green. Se mere i videoen herunder.

 

Image

The Fan Green

The Fan Green er din mulighed for at være en del af det ikoniske hul nr 16 på Made in HimmerLand
– Også kendt som HimmerLand Hill.
Normalt er det her mange tilskuere samles, hygge, hujer og bruger de legendariske birdie ænder. Sådan bliver det ikke I år, men til gengæld kan du nu for første gang følge samtlige slag fra HimmerLand Hill.

Jyske Bank TV sender samtlige 4 dage fra det korte Par 3 hul – fra morgen til aften – alle slag – alle spillere
– alle hole in 1’s – alle birdies – pars – bogeys eller det der er værre.
Jesper Bæhrenz er din vært 10 timer om dagen, men han er ikke alene, han har inviteret 4 med kommentatorer til at dele tale strømmen med: komikeren Thomas Warberg, sanger & entertainer Annette Heick, håndbold landsholds træner Nikolaj Jacobsen og 4. vært offentliggøres snarest.

Og ikke nok med det, men du kan I år spille med og vinde præmier I vores The Fan Green. Spillet er sjovt og ligetil: Hvor lander spillerne I deres tee shot på det korte Par 3 hul? Der er 9 felter at vælge imellem. 1 naturligvis for Hole in 1 og 9 for alt uden for greenen. De øvrige felter 2-8 er fordelt udover greenen som du kan se via www.thefangreen.com – Noter/gæt hver enkelt spiller i hver 3-bold. Skulle du gætte alle tre rigtige er du med I lodtrækningen om præmier. Spiller du alle 52 3-bolde om torsdage og ender med at have flest rigtige set over dagen er du med I lodtrækningen om dagspræmien. Det samme gælder de øvrige dage og endelig har vi naturligvis en samlet præmie hvis du er. Blandt dem der har flest rigtige gæt over hele turneringen. Så meld dig til og spil så snart tee tiderne og pin placeringen er frigivet på www.thefangreen.com og se med på www.jyskebank.dk/thefangreen - hvor vi viser alle slag alle 4 dage!!!
Image

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen