HimmerLand Lyd icon

HimmerLand Lyd

Image
Podcast

HimmerLand Lyd

HimmerLand Lyd er en podcast serie, der på unik vis giver et indblik i livet i HimmerLand. Her trænger vi helt bag facaden bag de utallige events, personligheder og tiltag, der karakteriserer HimmerLand.

I den første serie af HimmerLand lyd har vi fokus på golfens verden og skal møde de allerstørste af de danske stjerner. Til DM for professionelle, som blev afviklet i HimmerLand i juni 2020, satte vi nogle af de største profiler stævne til en snak om golf. En snak hvor vi kommer rundt om golf i en coranatid, golf i fremtiden og golfs betydning i det hele taget når man har er professionel. Vi kommer også rundt om golf i HImmerLand, det aflyste Made in Denmark 2020 og de tanker det har sat i værk hos alle de involverede.

I første afsnit af HimmerLand Lyd træder vi på den anden side af golfbanen. Her møder vi nemlig et stærkt trekløver, som på hver sin vis kendetegner golf i HimmerLand. Vi skal møde promoter Flemming Astrup, Sales Manager for Made in Denmark Thomas Nielsen samt Adm. Direktør i HimmerLand Mark Bering. De tre herrer tager en snak om golf post-corona og fremtiden for store golfturneringer som bl.a. Made in Denmark
Episode 1: Flemming Astrup, Thomas Nielsen & Mark Bering
LYT HER

I andet afsnit møder vi et måske lidt umage match. Den gæve, hårdtrænende nordjyde Søren Kjeldsen og den yngre Jeff Winther, som ikke lægger skjul på, at han ikke slider golfbanerne op udenfor matches. Tilgangen til golf er måske forskellig, men passionen for sporten er den samme.
Episode 2: Søren Kjeldsen & Jeff Winther
LYT HER

I tredje afsnit møder vi Danmarks berømte golftvillinger Nicolaj og Rasmus – bedre kendt som Højgaard brødrene. Med deres bare 19 år har de taget golfverdenen med storm og imponeret med deres lange drives og skarpe præcision.
Episode 3: Nicolaj Højgaard & Rasmus Højgaard
LYT HER

I fjerde afsnit af HimmerLand Lyd møder vi Thomas Bjørn. ”Bjørnen” er med på en telefonlinje fra London, hvor han tager en hudløs ærlig snak om livet som professionel golfspiller, kaptajn for Ryder Cup og det kommende skarpe hjørne, der sender ham over stregen til at være spiller på seniortouren.
Episode 4: Thomas Bjørn
LYT HER

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen